Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Papelotes de pescada com legumes verdes
30min
Dourada com legumes em papelote
40min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11 godz.
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1h
Piccalilli
12 godz.
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2h 30min
Piza com base de curgete
2h 10min
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Peixe ao sal
1h
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 Std. 10 Min