Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Raia alhada
40 Min
Peixe ao sal
1 Std.
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 Min
Salada de frango e vinagreta de framboesa
4 Std. 10 Min
Salada das caraíbas
30 Min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Omeleta de espargos com tomate
35 Min