Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Cabrito assado
16 Std.
Piza de restos
4 godz. 40 min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1hod.
Mil-folhas de melancia e camarão
30min
Douradas ao vapor
40min
Mexilhões com molho de vinho branco
45min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 Min
Lulas de fricassé com manjericão
1hod.
Robalo a vapor com molho de lima
35 Min
Peixe ao sal
1hod.