Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas finas
- 1 ramo de alecrim
- 2 c. chá de sal
- 1000 g bacalhau demolhado e desfiado
- 30 g coentros
- 100 g sobras de pão
- 125 g azeite
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1000 g cebola cortada em pedaços
- 20 g vinho branco
Puré de brócolos
- 500 g brócolos, só os floretes
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 25 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Eiwitten
- 85.4 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 9788.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Bacalhau de forno
1hod.
Empadão de peixe
1hod.
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 godz. 10 min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Empadão de pato com alheira
1u. 50min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50min
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min