Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas finas
- 1 ramo de alecrim
- 2 c. chá de sal
- 1000 g bacalhau demolhado e desfiado
- 30 g coentros
- 100 g sobras de pão
- 125 g azeite
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1000 g cebola cortada em pedaços
- 20 g vinho branco
Puré de brócolos
- 500 g brócolos, só os floretes
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 25 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Eiwitten
- 85.4 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 9788.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Lasanha de curgete e bacalhau
1 godz.
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1 godz.
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Empadão de legumes
1 godz.
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9h
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min