Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 780 g tomate em pedaços com alho
- 40 g vinho branco
- 1560 g água
- 1 malagueta cortada em pedaços (optioneel)
- 1 c. chá de sal
- 500 g feijão-verde cortado em pedaços
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 858.8 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 480.5 mg
Alternatieve recepten
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1 godz.
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 godz.
Ervilhas com ovos escalfados
40 min
Tomatada mexicana
30 min
Empadão de feijão-branco com atum
40 min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 min
Ervilhas com ovos escalfados
1 godz.
Guisado de feijoca
25min
Ovos com grão e espinafres
45 min
Caril de couve-flor
35 min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 godz.
Hambúrgueres de tremoço
1h 10min