Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 300 g tomate maduro cortado em pedaços
- 150 g pimento verde cortado em tiras
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 150 g pimento amarelo cortado em tiras
- 100 g alho-francês cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 200 g beringela cortada em cubos
- 250 g curgete cortada em cubos
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de açúcar
- 250 g massa folhada
- Gemas de ovo q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40min
Tortilha de atum no forno
1 godz. 30 min
Salada de trigo com pimentos e azeitonas
30min
Wellington vegetariano
2u. 15min
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50 min
Sanduíche de atum, tomate e pepino
30min
Crocante mediterrânico
50 min
Nuggets de tofu
25min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1h
Empanada Catalã
2 godz.
Tortilha de legumes no forno
20min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min