Compatibele versies
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esparguete
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos arranjados
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 250 g esparguete de feijão preto
Molho holandês
- 50 g água
- 4 gemas de ovo
- 130 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2548 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de cogumelos
30min
Mexilhões com bloody Mary
30min
Mexilhão thai
25 Min
Caril de legumes
55 min
Mexilhões com cerveja e mostarda
20 min
Estufado de vegetais e fruta com caril
50min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30min
Mexilhões com pepino, pimento e hortelã
Geen beoordelingen
Caril de cogumelos
20 min
Tofu à Lagareiro
13h
Estufado de tofu
30min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min