Compatibele versies
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esparguete
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos arranjados
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 250 g esparguete de feijão preto
Molho holandês
- 50 g água
- 4 gemas de ovo
- 130 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2548 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25min
Strogonoff de cogumelos
30 min
Penne com legumes no forno
1 Std. 5 Min
Massa com pesto de brócolos
30 min
Salada de arroz preto com morango e feta
40 min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1 Std. 5 Min
Massa verde vegan
35 min
Patê de salmão
10min
Salada de salmão e arandos
40 min
Massa fria com pesto de favas
35 min
Abóbora de Natal recheada
3h
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 min