Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g vinagre balsâmico
- 80 g vinho branco
- 80 g mel
- 20 g mostarda de Dijon
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 1 dente de alho
-
4
lombos de salmão fresco (150 g unid. aprox.)
of 4 lombos de salmão descongelado (150 g unid. aprox.) - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g curgete
- 1 c. sopa de azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. sopa de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40 min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 min
Linguine preto com atum e molho de laranja
25 min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1h 15 min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 min
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30 min
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 min