Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g broa de Avintes
- 30 g queijo parmesão
- 1120 g água
- 250 g grelos, só as folhas
- 4 dentes de alho
- 2 chalotas (60 g aprox.)
- 40 g azeite
- 400 g bacalhau demolhado em lascas
- 2 c. chá de pimentão doce
- 20 g manteiga
- 50 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
- 100 g azeitonas pretas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1739 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto à alentejana
30min
Risoto à portuguesa
1 Std.
Risoto de tamboril
50min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de polvo
1 Std. 10 Min
Risoto de dourada
1 Std.
Risoto de polvo
1hod. 20min
Risoto de mexilhão com grelos
40 Min
Risoto de favas e camarão
25 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30min
Risoto de legumes
40 Min