Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo mozarela
- 10 g salsa
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 4 filetes de anchova
- 80 g chalota
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de peixe caseiro
of 720 g água e 1 cubo de caldo de peixe - ½ c. chá de sal
- 350 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto à alentejana
30 min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de corvina e amêijoa
50 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.
Risoto de favas e camarão
25 min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Risoto de curgete e camarão
35 min
Risoto alfacinha
30 min
Risoto de peru e espargos
40 min
Salmão com risoto de funcho
25 min