Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 20 g água
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 15 g coentros
- 1 ovo
- 30 g flocos de aveia finos
- 500 g carne picada mista (250 g de vaca e 250 g de porco)
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Molho
- 500 g romã, mais q.b. p/ servir
- 10 g amido de milho
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 20 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de piripíri (optioneel)
- 4 pés de hortelã, só as folhas p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1595 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de frango e ervilhas
35 min
Tarte grega
40min
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Rolinhos de frango com curgete no forno
1 Std.
Tacos de peru com molho de amendoim
30min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Batata-doce recheada com salmão
35 min
Caril de frango à moçambicana
35 min
Peru festivo
30min
Cuscuz com caril de frango
1 Std. 10 Min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 Min
Caril de frango e batata-doce
30min