Compatibele versies
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- 1500 g lombo de porco em lençol p/ rechear
- 1 folha de louro
- 1 c. sopa de sementes de cominhos
- 10 g azeite
- 200 g alperces secos
- 500 g vinho do Porto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1927.5 kJ / 460.7 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 453.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35min
Rolo de carne
1h
Espetadas de frango com arroz selvagem
5ωρ. 50 λεπτ.
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11 Std.
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11 Std.
Almôndegas com molho de tomate
40min
Folhados de carne
1 godz. 10 min
Rolo de carne
1h
Lombinhos de porco com mostarda
14ωρ.
Lombo de porco recheado
1 godz. 30 min
Lombo de porco com molho agridoce
13 godz.