Compatibele versies
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- 1500 g lombo de porco em lençol p/ rechear
- 1 folha de louro
- 1 c. sopa de sementes de cominhos
- 10 g azeite
- 200 g alperces secos
- 500 g vinho do Porto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1927.5 kJ / 460.7 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 453.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9u.
Marinada grega para carnes brancas
5 Min
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Aperitivos de cebola caramelizada
50 min
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Rolo de carne
1 Std.
Lombo de porco recheado
1 Std. 30 Min
Lombinho en croûte
10 godz. 15 min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15 min
Salteado de frango com amêndoas
25 Min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 Min