Compatibele versies
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 4 dentes de alho
- 1 c. sopa de colorau
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 1 perna de borrego desossada (1500 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 120 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 c. chá de folhas de tomilho
Recheio
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g grelos descongelados e escorridos
- 1 c. sopa de vinagre
- 100 g alheira s/ pele
- 150 g vinho branco
- 50 g vinho do Porto
Arroz Selvagem
- 50 g cebola
- 15 g coentros
- 30 g azeite
- 150 g abóbora-manteiga, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 300 g arroz selvagem
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- ½ lima, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete tricolor com pescada e ricota
35min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1h 20min
Arroz persa
30min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Angel cake de avelã
40min
Bolo de pirex
50min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h
Bacalhau de Natal
1h 15min
Bacalhau com grão e broa
45min
Lombinho de porco com salada primavera
45min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15min