Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 80 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de orégãos
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g folhas de agrião
- 200 g salmão fumado
- ½ limão, só o sumo
- 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1598.2 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 513.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polvo com molho de ervas
1hod.
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45min
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30min
Crocante mediterrânico
50min
Salada fresca de salmão
35 Min
Tarte de cogumelos
45min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1hod.
Bruschetta com pesto e tomate
40min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1hod.
Esparguete preto com camarão agridoce
50min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min