Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 80 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de orégãos
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g folhas de agrião
- 200 g salmão fumado
- ½ limão, só o sumo
- 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1598.2 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 513.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1óra
Tortilha de batata e chouriço
50 Min
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Piza com pesto de pistácio, burrata e mortadela
3 Std. 10 Min
Calzones de espinafres e alcachofra
2h
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Wrap caeser
30 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 min
Ceviche de camarão com tomate
4óra
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min