Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 70 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 20 g azeite
- 50 g cebola
- 300 g tomate maduro
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
- 120 g cebola roxa cortada em rodelas
- 120 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 120 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- 120 g cogumelos frescos laminados
- 70 g requeijão (até 30% de gordura)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetes de couve-flor
30min
Croquetes de curgete com molho picante
55 dk
Queques de curgete e parmesão
50 min
Pizza de inverno
8ωρ.
Scones de batata-doce com truta fumada
55 dk
Salada de quinoa em folhas de alface
30min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Salada de quinoa e legumes
45min
Aveia overnight com bebida de cânhamo
24h
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 godz. 10 min
Millet com legumes e molho tahini
45min
Salada de quinoa, curgete e feijão-frade
35min