Compatibele versies
Sopa de nabo e alho & Papelotes de bacalhau com batata, azeitonas e alcaparras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dentes de alho
- 10 g manjericão
- 300 g curgete cortada em pedaços
- 70 g azeite
- 3 postas de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 100 g azeitona verde, sem caroço e recheada com pimento
- 50 g alcaparras
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em lâminas finas
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 750 g nabo cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 20 g mel
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 1200 g água
- 60 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2484.4 kJ / 593.8 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 5956.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de chuchu e funcho
40 min
Aveludado de agrião
35 min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 min
Cozer 500-800 g de ruibarbo
35 min
Sopa da Avó
45 min
Creme de agrião e ervilhas
45 min
Creme de castanha e caril
50 min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50 min
Creme verde
30 min
Sopa marroquina de cenoura
40 min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Sopa de cenoura e canónigos
35 min