Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 400 g maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 malagueta (optioneel)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 850 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 15 g mostarda
- 30 g vinho branco
- 600 g alheira s/ pele cortada em pedaços (3 alheiras aprox.)
Puré
- 200 g nabiças cortadas em juliana
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 50 g manteiga
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35 min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Bacalhau espiritual
50min
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2 Std. 15 Min
Empadão de peixe
1h
Lulas de fricassé com manjericão
1h
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5 min
Lulas com cuscuz e espinafres
50min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1h
Rolo de bacalhau
2 Std.
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35 min
Lombinhos de porco
1h