Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 400 g maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 malagueta (optioneel)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 850 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 15 g mostarda
- 30 g vinho branco
- 600 g alheira s/ pele cortada em pedaços (3 alheiras aprox.)
Puré
- 200 g nabiças cortadas em juliana
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 50 g manteiga
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 godz.
Embrulhos de couve com bacalhau
2 godz.
Empadão de borrego
2 godz. 30 min
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40min
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Bacalhau com espargos e camarão
1 godz.
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 Std. 35 Min
Folhado de pato de Elvas
2 godz.
Bacalhau gratinado com camarão
50 min
Arroz de pato
1u. 5min