Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 400 g maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 malagueta (optioneel)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 850 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 15 g mostarda
- 30 g vinho branco
- 600 g alheira s/ pele cortada em pedaços (3 alheiras aprox.)
Puré
- 200 g nabiças cortadas em juliana
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 50 g manteiga
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Arroz de lingueirão
2 godz. 35 min
Bacalhau espiritual
50 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50 Min
Hambúrgueres de sardinha
45 Min
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Lulas no forno
1 Std. 10 Min
Bacalhau com grão e broa
45 Min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Caril do mar
45 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 Min