Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carapau pequeno, amanhado e s/ cabeça
- 80 g sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g salsa
- 100 g azeite
- 50 g vinagre
- 800 g água, mais q.b. fria p/ arrefecer
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1620 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3hod.
Polvo à moda do Minho
50min
Raia alhada
40 Min
Bacalhau gratinado com couve
1h 35min
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Geen beoordelingen
Esparregado à moda da Beira
50min
Salada de lulas grelhadas com guacamole
30 Min
Orelha de porco de coentrada
1 Std.
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Caldeirada à algarvia
3hod.
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min