Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada (2 dias antes)
- 1 coelho partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 200 g vinho tinto
- 5 dentes de alho esmagados
- 1 molho de salsa
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 6 cravinhos
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
Coentrada (de véspera)
- 800 g água
- 2 c. chá de sal grosso
- 10 dentes de alho
- 30 pés de coentros, s/ os talos grossos
- 40 g azeite
-
60
g vinagre de vinho branco
of 60 g vinagre de vinho tinto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2085.2 kJ / 498.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 778.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Empada de coelho
2h
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50 Min
Rolo de carne com maçã e molho de pimenta
1 Std.
Carapaus de escabeche
13h 20 min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30min
Sopa de feijão-verde
1 Std. 10 Min
Chanfana de borrego
24h
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 Min
Sopa goulash deluxe
2h
Coelho com ameixas e sultanas
3 godz. 50 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min