Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada (2 dias antes)
- 1 coelho partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 200 g vinho tinto
- 5 dentes de alho esmagados
- 1 molho de salsa
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 6 cravinhos
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
Coentrada (de véspera)
- 800 g água
- 2 c. chá de sal grosso
- 10 dentes de alho
- 30 pés de coentros, s/ os talos grossos
- 40 g azeite
-
60
g vinagre de vinho branco
of 60 g vinagre de vinho tinto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2085.2 kJ / 498.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 778.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela em slow cooking
2sa 10 dk
Guisado de borrego
13u.
Sopa de grão e arroz
13h 30 min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Pipis
1 Std.
Trutas recheadas à moda de Bragança
Geen beoordelingen
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Lingueirão à Bulhão Pato
2 Std. 20 Min
Ponche de ananás e espumante
30min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 min
Feijoada de tamboril e camarão
30min