Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g sardinha em azeite s/ espinha
- 20 g coentros
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- 60 g azeite
- 200 g sêmola de milho
- 100 g farinha de milho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1200 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1728.8 kJ / 413.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 360.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cenouras do Algarve
1 Std. 30 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Favas com chouriço
45 min
Favas guisadas
50 Min
Xarém de conquilhas
3 godz.
Bolinhos de três frutos algarvios
40 Min
Moussaka vegetariana
1 godz. 10 min
Açorda de poejos
40 Min
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2h 55 min
Canja de maruca
35min
Caril de batata-doce
30 Min
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min