Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- 25 g azeite
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 filetes de anchova
Bacalhau
- 15 g coentros
- 700 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 6353.4 kJ / 1518.5 kcal
- Eiwitten
- 177.9 g
- Koolhydraten
- 125.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 19757.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
Risoto com beringela e tomate
35 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Empadão enrolado
1 Std. 30 Min
Frango picado com polenta
45min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 Std.
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Rolo recheado com espinafres e queijo
50 Min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4 Std.
Cuscuz de couve-flor
20 Min
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55 Min
Esparguete à Nerano
30 Min