Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- 25 g azeite
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 filetes de anchova
Bacalhau
- 15 g coentros
- 700 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 6353.4 kJ / 1518.5 kcal
- Eiwitten
- 177.9 g
- Koolhydraten
- 125.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 19757.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Bolo de laranja sem glúten
40 min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1h
Arroz mexicano com Pulled Pork
45min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Tarte de framboesa
1 Std. 10 Min
Roupa velha de peru
1 Std. 10 Min
Marinada jamaicana para frango
10min
Papas de chia com ananás e especiarias
20 min
Salada de frango e abacate
25 min
Almôndegas de peru com abóbora
45min