Compatibele versies
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 10 g coentros
- 3 ramos de alecrim, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. chá de pimenta em grão
- 60 g banha
- 2000 g perna de borrego
- 60 g geleia de marmelo
- 200 g vinho branco
- 1 laranja, só o sumo
- 150 g água
Puré de couve flor e pêra
- 500 g pera cortada em pedaços
- 500 g couve-flor cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ limão, só o sumo
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10h
Raia com molho de pitau
45min
Moqueca de salmão
2 godz. 35 min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Sela de borrego com migas de espargos
9h 25 min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14h 10min
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Cabrito assado
16 godz.
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1h
Caril do mar
45min