Compatibele versies
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 10 g coentros
- 3 ramos de alecrim, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. chá de pimenta em grão
- 60 g banha
- 2000 g perna de borrego
- 60 g geleia de marmelo
- 200 g vinho branco
- 1 laranja, só o sumo
- 150 g água
Puré de couve flor e pêra
- 500 g pera cortada em pedaços
- 500 g couve-flor cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ limão, só o sumo
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min
Cabrito assado
16h
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1h
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1sa 20 dk
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30 min.
Lombinho de porco com salada primavera
45min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Nachos sem glúten com guacamole
35min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Borrego mediterrânico
10 Std.
Polvo no forno com risoto de grelos
1 godz. 40 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 dk