Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 3 pé de rosmaninho, só as folhas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 2 piripíris secos
- 100 g azeite
- 1 perna de borrego (1500 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 150 g água
Polenta
- 130 g sêmola de milho
- 80 g queijo parmesão
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 600 g bimis
- 40 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2545 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Esparregado de grelos e nabiças
40 min
Nacos de vitela no pão
6 Std. 30 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Coq au vin
1 Std. 30 Min
Peixe ao sal aromatizado
1h 35min
Sopa do vidreiro
45 min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Raia alhada
40 min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min