Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 3 pé de rosmaninho, só as folhas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 2 piripíris secos
- 100 g azeite
- 1 perna de borrego (1500 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 150 g água
Polenta
- 130 g sêmola de milho
- 80 g queijo parmesão
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 600 g bimis
- 40 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2545 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Raia com molho de pitau
45 Min
Coelho à caramela
13h
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 godz.
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2u. 5min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Ensopado de borrego
1 godz.
Coelho com ameixas e sultanas
3 Std. 50 Min
Sopa de peixe alentejana
40min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11h 40 min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1 godz.