Compatibele versies
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins de peru e ovo
1h
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2h 10min
Piza de frango low carb
1h
Frango recheado com arroz de cogumelos
2h 30min
Tarte com recheio de peru
1h 30min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1h
Frango garam massala com arroz basmati
35min
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min
Rolos de porco com espinafres
55 Min
Peru de Natal
1h 30min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.