Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota

Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota

4.5 11 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 doses

Ingrediënten

  • lombinho de porco numa só peça (ver dica)
    450 - 500 g
  • tâmaras s/ caroço
    80 - 100 g
  • chalota cortada em metades
    180 g
  • manteiga cortada em pedaços
    40 g
  • vinho Marsala
    80 g
  • água
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 doses

Natrium 1453 mg
Eiwitten 110 g
Calorieën 5711.2 kJ / 1365 kcal
Vetten 50 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 27 g
Koolhydraten 108 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...