Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g alho-francês cortado em rodelas
- 120 g tomate maduro cortado em pedaços
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 1 ramo de aneto fresco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. sopa de açafrão-da-índia
- 30 g farinha
- 60 g manteiga derretida
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Pão cortado em cubos torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 Std. 15 Min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 godz.
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Geen beoordelingen
Pão com queijo e malagueta
35 Min
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1 Std. 15 Min
Pimentos recheados com queijo
35 Min
Creme de grão e couve-flor assados
35 Min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Queijo camembert com cobertura de cogumelos
15min
Strudel de alheira
1 Std. 20 Min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min