Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tomates (200 g unid. aprox.)
- 1 dente de alho
- 3 pés de hortelã fresca, só as folhas
- 40 g azeite
- 300 g curgete cortada em cubos (1-2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
- 100 g atum em lata, em óleo, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beringela recheada com atum
1h
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Ovos com cobertura de falafel e molho de iogurte
50min
Salada de camarão e pêssego com vinagreta
1h
Salada das caraíbas
30min
Salada de meloa, queijo feta e presunto
10min
Tagliatelle com molho de pimento assado e acelgas
55min
Ovos com tomate e queijo
40min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2 Std. 10 Min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1h
Curgete recheada com caril de carne picada
1h 5min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1h 15min