Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g kiwi
- 100 g laranja
- 200 g abacate cortado em pedaços
- 50 g cebola roxa
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- 5 g coentros, só as folhas
- 20 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 500 g água
- 10 g azeite
- 1 c. chá de mistura de especiarias
- 3 postas de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 1 c. chá de sal marinho
- 250 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz com legumes
15 Min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Massa com frango e pesto de curgete
1 Std. 10 Min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1sa
Taças de couve roxa com frango
25 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1 Std. 10 Min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Geen beoordelingen
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40 dk
Frango com molho de gengibre
1 godz. 20 min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min