Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 400 g couve-flor, só os floretes
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- ½ malagueta
- 10 g manjericão, mais q.b. p/ envolver
- 10 g salsa
- 1 c. chá de aneto
- 1 c. chá de orégãos
- 2450 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 20 g manteiga
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 80 g vinho branco seco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 350 g massa tipo argolinhas
- 80 g couve kale
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2327.4 kJ / 556.3 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 536.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de arroz e atum
1sa
Massa integral com legumes salteados
35 dk
Salada de arroz com legumes e peixe
40 dk
Pudim de massa e legumes
1 Std. 10 Min
Salada primavera
30 Min
Strogonoff de legumes
30 Min
Risoto com feijão e couves
40 dk
Salada de massa com grão e curgete
35 dk
Paella primaveril
30 Min
Arroz de peru com legumes
1sa 30 dk
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
45 Min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 Min