Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo chapéus de bruxa (ver dica)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
50
g chalota
of 80 g cebola - 250 g curgete cortada em cubos
- 150 g milho cozido escorrido
- 50 g natas
- 100 g queijo-creme
- 50 g queijo feta esfarelado
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Tortilhas vegetarianas
25 min
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Hambúrgueres de arroz
40 min
Salada de feijão com trigo perlado e tomate
25 min
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 min
Guisado de grão com rama de beterraba
30 min
Salada em frasco de massa integral e molho de caju
8ωρ.
Salada de três leguminosas
35 min
Bowl de cogumelos vegan
1 Std. 20 Min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1ωρ. 35 λεπτ.
Salada de quinoa com feijão-preto
20min