Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 15 g salsa
- 200 g queijo flamengo
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa tipo cristas
- 35 g azeite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 150 g milho cozido escorrido
-
100
g tomate-cereja cortado em metades
of 50 g tomate seco, em óleo cortado em metades - 4 ovos
- 100 g leite
- 20 g amido de milho
- 1 pitada de pimenta
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2890.1 kJ / 690.7 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1678.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40min
Empadão vegetariano
1hod. 40min
Penne mediterrânico
50 min
Feijão com legumes no forno
30min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Empadão de batata e cogumelos
1h 20min
Lasanha de abóbora e couve
1 godz. 25 min
Massa com brócolos e queijo
50 min
Soja à Florentina
50 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 godz.
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min