Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 15 g salsa
- 200 g queijo flamengo
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa tipo cristas
- 35 g azeite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 150 g milho cozido escorrido
-
100
g tomate-cereja cortado em metades
of 50 g tomate seco, em óleo cortado em metades - 4 ovos
- 100 g leite
- 20 g amido de milho
- 1 pitada de pimenta
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2890.1 kJ / 690.7 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1678.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de espinafres e arroz
35 dk
Empadão de cogumelos e castanhas
1h 35min
Torta de batata limpa-frigoríficos
1 Std. 40 Min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1 Std. 15 Min
Strogonoff de legumes
30 Min
Empadão de batata e cogumelos
1 godz. 20 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 dk
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50 Min
Empadão de batata-doce
35 dk
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 dk
Assado de cenoura com amendoim
55 Min