Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tamboril
- 1000 g lombo de tamboril cortado em pedaços
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ramo de alecrim, só as folhas
- 1 malagueta vermelha s/ sementes (optioneel)
- 1 dente de alho
- 10 g manjericão
- 2 pés de manjerona fresca
- 10 pés de salsa
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 5 g vinagre balsâmico
- 250 g azeitonas pretas s/ caroço
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1982.1 kJ / 473.7 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1155.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10 Std.
Ovas com alho e malagueta
35 Min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 godz. 5 min
Salada de bacalhau com orzo
45min
Bacalhau grelhado com cuscuz e salada de abacate
45min
Risoto de caipirinha e vieiras
35 Min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 Min
Salmão à florentina
45min
Salada de ovas
40min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.