Compatibele versies
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ananás grande c/ casca
- 800 g lombo de salmão s/ pele e s/ espinhas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de aneto
- 2 limas (raspa e sumo)
- 500 g água
- 1 c. chá de mostarda
- 300 g cuscuz
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40min
Folhado de salmão
40min
Salada fresca de salmão
35 Min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 Min
Salmão à portuguesa
45min
Salmão à florentina
45min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Farfalle com salmão e pesto
40min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1 Std. 25 Min