Compatibele versies
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ananás grande c/ casca
- 800 g lombo de salmão s/ pele e s/ espinhas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de aneto
- 2 limas (raspa e sumo)
- 500 g água
- 1 c. chá de mostarda
- 300 g cuscuz
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Tamboril à americana
40min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 godz.
Salmão à florentina
45 min
Peixe à putanesca
30min
Dourada com manjericão
40min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Risoto de garoupa com manjericão
1 godz.
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 min
Salmão a vapor com molho agridoce
40min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 godz. 10 min