Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1905 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Crumble de bolonhesa e legumes
1h 15min
Crumble de tomate, pimentos e bacalhau
50 Min
Tarte grega
40 Min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1h 5min
Peixe à putanesca
30 Min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2 godz. 25 min
Três saladas para dois
45 Min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55min
Empadão de pato com alheira
1 Std. 50 Min
Ovos verdes
40 Min