Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
TM5 TM6

Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos

4.5 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
  • 4 dentes de alho
  • 30 g salsa
  • 200 g pimento assado cortado em pedaços
  • 100 g tomate seco, em azeite escorrido
  • 50 g amêndoa s/ pele
  • 1000 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
  • 600 g posta de bacalhau demolhado
  • Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1905 kJ / 546 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
27 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten