Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1905 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Salada de trigo com pimentos e azeitonas
30min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Açorda de perdiz
1 Std. 20 Min
Crumble de tomate
30min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Cavala à tanoeiro - TM31
50 Min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1u. 23min
Caril tailandês
45 min
Folhado de pato de Elvas
2h
Cassata de avelã e chocolate
8 Std.