Compatibele versies
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lombinhos
- 1500 g lombinho de porco
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 fio de azeite
- 200 g pistácio
- 50 g mostarda
- 15 pés de tomilho, só as folhas
- 4 dentes de alho
Molho
- 40 g manteiga
- 80 g chalota cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g vinho branco seco
- 50 g mostarda
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
of ½ cubo de caldo de carne - 4 pés de tomilho, só as folhas
- 200 g crème fraîche
Puré
- 100 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 1500 g couve-flor cortada em pedaços pequenos
- 100 g leite
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 pés de manjerona, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1876 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galete de frango familiar
1 godz. 55 min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 min
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1h 20 min.
Cogumelos recheados com frango, mozarela e tomate
2 godz.
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2 godz. 30 min
Porco agridoce
1 Std. 15 Min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2 godz. 30 min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 Std. 30 Min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2h 10min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9h
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 Min
Rolo de carne crocante
1 Std.