Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1000 g batata cortada em cubos pequenos
- 30 g manteiga
- 30 g farinha
- 200 g leite evaporado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g massa folhada
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2354 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5 min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Flans de tupinambo e molho de salsa
40min
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20min
Bife Wellington
50min
Salada de beterraba e morango
5 Min
Legumes assados no forno com presunto
50min
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1 godz.
Legumes com bacon, abacate e ovo escalfado
1 godz.
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2 Std.
Bolo de limão e amêndoa
50min