Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de peru
- 100 g framboesas
- 50 g arandos secos (cranberries)
- 50 g açúcar mascavado
- 1 peito de peru s/ pele grande (1500 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo Brie cortado em fatias
Recheio do rolo
- 80 g sobras de pão
- 2 folhas de salva fresca
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 5 - 10 gotas de Tabasco®
- 40 g manteiga
- 100 g presunto fatiado cortado em tiras
- 100 g salsicha fresca s/ pele, cortada em pedaços
Montagem
- 500 g massa folhada retangular
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 min
Bife Wellington
50 min
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1h 10min
Strudel de alheira
1h 20min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1h 30min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30 min
Tornedós fingidos
45 min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1h 25min
Rolo de carne crocante
1 godz.
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min