Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão norueguês
55 min
Pão de sementes e tâmaras
1 godz. 50 min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de alfarroba
1h 35min
Pão da terra
1h 35min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Panquecas de alfarroba
40 min