Compatibele versies
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão de cerveja preta
- 380 g farinha tipo 65
- 25 g açúcar amarelo
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de sal
Patê de requeijão, manjericão e tomate seco
- 30 folhas de manjericão
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 200 g requeijão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 558.8 mg
Alternatieve recepten
Pão com pesto
2 Std. 5 Min
Focaccias
2 godz.
Molho de tomate e manjericão
25min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Panquecas de grão
20min
Patê de feijão-verde
45 min
Pão de cerveja
1 godz. 15 min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Pão de piza
1 godz.
Molho pesto
5 min
Gressinos com dip picante de abacate
1 godz. 30 min