Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crepes
- 5 g aneto
- 10 g salsa
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1000 g leite
- ½ c. chá de sal
- 3 ovos
- 300 g farinha tipo 65
Recheio
- 15 g salsa
- 500 g água
- 550 g peixe variado s/ pele e s/ espinhas
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
-
80
g chalota
of 150 g cebola - 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 400 g leite
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só a raspa
- 20 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
P/ servir
- Manteiga q.b. p/ untar
- Natas q.b. p/ regar
- Queijo emmental ralado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.7 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 432.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 Std.
Pudim de peixe com molho de tomate
3h
Esparregado
20 Min
Almofadinhas de peru
40min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Rolo de agrião com cebola confitada
1 Std.
Puré de grão com filetes de linguado
24h
Soufflé de peixe
1h 10 min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Hambúrgueres de salmão
50 Min