Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g sobras de queijo (flamengo, parmesão, Ilha)
- 100 g cebola
- 300 g mistura de legumes (cenoura, ervilhas, alho-francês, curgete, etc.)
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 250 g leite
- Manteiga q.b. p/ untar
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada inteira
- 60 g farinha tipo 55
- 1 c. sopa de azeite
Molho
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas (coentros, tomilho, manjericão, etc.)
- 20 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g natas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1993.3 kJ / 476.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 889.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com legumes no forno
1h 5min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Quiche de batata e espinafres
1h
Stolen
3 Std. 30 Min
Miniquiches de alho-francês
1 Std. 40 Min
Triângulos de milho e alho-francês
1h
Folhado de ervilhas e batata-doce
50min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Bolinhos de espinafres em molho de tomate
1h
Assado de cenoura com amendoim
55min