Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 450 g espinafres descongelados bem espremidos
- 200 g corações de alcachofra em conserva cortados em quartos
- 40 g queijo feta
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 70 g queijo parmesão
- 140 g azeite
- 1 dente de alho
- 20 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em 16 fatias
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2250 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Galete de tomate
45 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Salada de burrito
1h 5min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40 Min
Tarte de três queijos e tomate
20 Min
Pudim de ervilhas com cenoura
1 Std. 25 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 Std. 30 Min
Croquetes de curgete com molho picante
55 min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1 Std. 15 Min