Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 280 g água (ver dica)
- 15 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
30
g mel
of 30 g açúcar amarelo - 250 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de trigo integral
- 20 g azeite
- 20 g avelã
- 20 g noz em metades
- 80 g frutos secos variados (arandos, ameixa, figo, alperce, maçã, etc.), cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 godz.
Pão de forma integral
2 godz.
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15 min
Pão de centeio e aveia
1h 30 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de iogurte
50 min
Pão de centeio e noz
1h 25 min
Pão de alfarroba
1óra 35p
Pão com gérmen de trigo e passas
55 min
Pão da terra
1óra 35p
Pão norueguês
55 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min