Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g bacon cortado em pedaços
- 325 g água
- 500 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 4 g fermento de padeiro seco - 1 pitada de açúcar
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta preta q.b.
- 80 g tâmaras s/ caroço cortadas em metades
- 100 g queijo de cabra, esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Areias de queijo e alecrim
25min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15 min.
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Bolo de ricota e limão
1h
Torta de legumes recheada com presunto e queijo
40min
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Pão alemão
2h
Brioche de abóbora
2h
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2h