Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g queijo parmesão
- 50 g amêndoa c/ pele
- 2 dentes de alho
- 50 g hortelã
- 25 g manjericão
- 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 130 g azeite
Sopa
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g aipo cortado em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 400 g batatinha nova cortada em quartos
- 200 g curgete cortada em cubos pequenos
- 150 g ervilhas de quebrar
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 2 pés de manjericão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1196 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de feijão-branco
30min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min
Sopa verde
45 min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 godz.
Sopa com salsicha e couve
50 min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1 godz.
Sopa primavera
40min
Creme de brócolos e queijo camembert
45 min
Sopa de curgete com cebolinho
40min
Sopa de brócolos e rúcula
40min
Sopa de cenoura e canónigos
35min