Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota

Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota

4.3 17 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 doses

Ingrediënten

Massa
  • beterraba cozida
    75 g
  • ovo
    1
  • farinha tipo 65
    100 g
  • farinha de espelta
    80 g
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    35 g
  • tomate maduro cortado em pedaços
    500 g
  • polpa de tomate
    100 g
  • vinho branco
    100 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • açúcar
    2 c. chá de
  • orégãos
    2 c. sopa de
  • espinafres descongelados bem espremidos
    500 g
  • queijo ricota
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de
Béchamel
  • leite
    600 g
  • farinha
    55 g
  • manteiga
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Montagem
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • Queijo mozarela ralado q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1811.4 mg
Eiwitten 33.8 g
Calorieën 3341.6 kJ / 798.7 kcal
Vetten 41 g
Vezels 9.7 g
Verzadigd vet 20.2 g
Koolhydraten 74.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...