Compatibele versies
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 75 g beterraba cozida
- 1 ovo
- 100 g farinha tipo 65
- 80 g farinha de espelta
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g polpa de tomate
- 100 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 2 c. sopa de orégãos
- 500 g espinafres descongelados bem espremidos
- 500 g queijo ricota
- 1 pitada de pimenta
Béchamel
- 600 g leite
- 55 g farinha
- 40 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Queijo mozarela ralado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3341.6 kJ / 798.7 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1811.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1 godz.
Muffins integrais com queijo e espinafres
25 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min
Minicalzones de espinafres e ricota
1 Std. 20 Min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 Min
Quiche de tomate e azeitonas
1 godz.
Hambúrgueres de tremoço
1 Std. 10 Min
Hambúrgueres de feijão-preto
40min
Tarte vegetariana
1 godz.