Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g lentilhas verdes
- 100 g azeite
- 50 g cebola
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 2 dentes de alho
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 4 ovos
- 200 g espargos verdes arranjados
- 50 g avelã torrada partida grosseiramente
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1683.4 kJ / 402.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 632.8 mg
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com tomate e espinafres
25min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Massa com abóbora e couve kale
45min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3u. 25min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Risoto de couve e favas
35min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2 godz.
Tofu mexido
25min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
One pot de lentilhas e espinafres
1h