Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g lentilhas verdes
- 100 g azeite
- 50 g cebola
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 2 dentes de alho
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 4 ovos
- 200 g espargos verdes arranjados
- 50 g avelã torrada partida grosseiramente
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1683.4 kJ / 402.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 632.8 mg
Alternatieve recepten
Salada fresca de arroz integral
1 Std.
Quinoa malandra de cogumelos
40 Min
Estufado de beringela picante
30 min.
Salada de quinoa com tofu
55 min
Salada de arroz integral proteica
55 min
Moussaka de lentilhas
2h 20 min.
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 Min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30 min.
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1 Std.
Salada de cevada com frango e beterraba
8 Std. 40 Min
Lentilhas com salmão em lascas
35 Min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min