Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g espelta descascada
- 550 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g azeite
- 200 g queijo feta, esfarelado
- 150 g pepino cortado em cubos
- 70 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g azeitonas s/ caroço
- 10 tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 884 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20 min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35 Min
Caril indiano vegetariano
50min
Salada mista com chucrute - TM6
15min
Espargos e batata com molho holandês
50min
Calda de laranja e cravinho
35 Min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55min
Salada de maçã e grão
20 min
Salada de cenoura ralada - TM6
10 min
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
40min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 godz. 5 min