Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g espelta descascada
- 550 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g azeite
- 200 g queijo feta, esfarelado
- 150 g pepino cortado em cubos
- 70 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g azeitonas s/ caroço
- 10 tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 884 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanternas de pimentos recheados
1 godz. 30 min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Sopa fria de caril vermelho
10 min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40 min
Bacalhau em molho de soja e gengibre com arroz e legumes
40 min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 Min
Salada de cevada com frango e beterraba
8 Std. 40 Min
Mousse vegan de frutos vermelhos
5 min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Sopa de pimentos assados com ovo escalfado
55 Min
Salada de quinoa colorida
50 min