Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 25 g gengibre cortado em fatias (2 mm)
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 40 g óleo de coco
- 400 g batata-doce cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de flocos de malagueta seca (optioneel)
- 200 g tomate triturado
- 150 g manteiga de amendoim, suave
- 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado
- 600 g água
- 280 g acelgas picadas
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
- 3 - 4 pés de coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3183 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli de cogumelos
35p
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25p
Caril de vegetais e grão
1h 5min
Caril de couve-flor
35p
Pastéis de soja
20p
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20 min
Rolo vegetariano
1h 50 min
Estufado de beringela picante
30p
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 godz. 40 min
Tikka masala de couve-flor
30p
Feijoada vegetariana
1h 20 min
Almôndegas de beringela
1h