Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de alho em pó
- 200 g tempeh cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 3 pés de salsa
- 5 pés de manjericão
- 30 g cebola
- 1 dente de alho
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 50 g azeite, mais 4 c. de sopa p/ fritar
- 80 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 80 g vinho branco
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de manjerona seca
- 1 c. sopa de caldo caseiro
- 320 g massa curta, seca (farfalle, penne, etc.)
- 2 c. sopa de pinhão cru
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3053.5 kJ / 729.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 947.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu com caril katsu vegan
1h
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Bolonhesa de lentilhas
35min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Feijoada vegetariana
1sa 20 dk
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Ovos escalfados com grão e nabiças
35min
Chili com seitan
25min