Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho de amendoim
- 2 dentes de alho
- 20 g gengibre fresco s/ casca, cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 20 g óleo de sésamo
- 125 g leite de coco
- 50 g manteiga de amendoim
- 30 g molho de soja light
- 30 g açúcar amarelo
- 3 - 4 gotas de Tabasco® verde
Taça de grão-de-bico
- 1 pitada de flocos de malagueta seca
- 1 dente de alho
- 20 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 30 g óleo de sésamo
- 25 g molho de soja
- 1000 g água
- 1 c. sopa de sal
- 200 g arroz basmati
- 200 g brócolos, só os floretes
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- Azeite q.b. p/ fritar
- 60 g alho-francês cortado em rodelas (0,5 mm aprox.)
- 200 g grão-de-bico cozido escorrido
- Tabasco® verde q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 2569.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45min
Sanduíche de ovo cozido com patê de alcachofra
25min
Caril indiano vegetariano
50min
Arroz de camarão cantonês
50min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Esparguete Sichuan
50min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45min