Apparaten en accessoires
Salade van boerenkool en rode kool
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 35min
4 porties
Ingrediënten
Gerookte tempeh
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 el
-
pure ahornsiroop1 tl
-
voedingsgist (zie tips)1 tl
-
vloeibare rookkruiden (zie tips)½ tl
-
uienpoeder¼ tl
Dressing
-
extra vergine olijfolie60 g
-
citroensap30 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
witte miso (of shiro miso)20 g
-
kappertjes op azijn15 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
knoflookteentjes2
-
water, gefilterd20 g
Salade
-
boerenkool fijn versnipperd40 g
-
rode kool½
-
spruitjes bijgesneden en in helften gesneden140 g
-
Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna valoración
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Ninguna valoración
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Ninguna valoración
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Ninguna valoración
Rode bietensalade
10min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Zachte graanrepen
1h
De eerste hap: Zalm met Groenten
Ninguna valoración
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min