Apparaten en accessoires
Salade van boerenkool en rode kool
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 35min
4 porties
Ingrediënten
Gerookte tempeh
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 el
-
pure ahornsiroop1 tl
-
voedingsgist (zie tips)1 tl
-
vloeibare rookkruiden (zie tips)½ tl
-
uienpoeder¼ tl
Dressing
-
extra vergine olijfolie60 g
-
citroensap30 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
witte miso (of shiro miso)20 g
-
kappertjes op azijn15 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
knoflookteentjes2
-
water, gefilterd20 g
Salade
-
boerenkool fijn versnipperd40 g
-
rode kool½
-
spruitjes bijgesneden en in helften gesneden140 g
-
Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Pindakaas
5min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min