Salade van boerenkool en rode kool

Salade van boerenkool en rode kool

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 35min
4 porties

Ingrediënten

Gerookte tempeh
  • tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
    200 g
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • tamari saus glutenvrij (zie tips)
    1 el
  • pure ahornsiroop
    1 tl
  • voedingsgist (zie tips)
    1 tl
  • vloeibare rookkruiden (zie tips)
    ½ tl
  • uienpoeder
    ¼ tl
Dressing
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    100 g
  • witte miso (of shiro miso)
    20 g
  • kappertjes op azijn
    15 g
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes
  • knoflookteentjes
    2
  • water, gefilterd
    20 g
Salade
  • boerenkool fijn versnipperd
    40 g
  • rode kool
    ½
  • spruitjes bijgesneden en in helften gesneden
    140 g
  • Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)

Voeding per 1 portie

Calorieën 495.6 kcal / 2081.4 kJ
Eiwitten 20.6 g
Vetten 36.1 g
Koolhydraten 18.4 g
Vezels 10.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...