
Apparaten en accessoires
Salade van boerenkool en rode kool
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 35min
4 porties
Ingrediënten
Gerookte tempeh
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 el
-
pure ahornsiroop1 tl
-
voedingsgist (zie tips)1 tl
-
vloeibare rookkruiden (zie tips)½ tl
-
uienpoeder¼ tl
Dressing
-
extra vergine olijfolie60 g
-
citroensap30 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
witte miso (of shiro miso)20 g
-
kappertjes op azijn15 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
knoflookteentjes2
-
water, gefilterd20 g
Salade
-
boerenkool fijn versnipperd40 g
-
rode kool½
-
spruitjes bijgesneden en in helften gesneden140 g
-
Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
Voeding per 1 portie
Calorieën
495.6 kcal /
2081.4 kJ
Eiwitten
20.6 g
Vetten
36.1 g
Koolhydraten
18.4 g
Vezels
10.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min