Apparaten en accessoires
Zoetzure tempé
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie spray
-
boekweitkorrels40 g
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
knoflookteentjes5
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)300 g
-
plantaardige melk naar keuze30 g
-
tamari saus1 eetlepel
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden2 cm
-
gele ui½
-
wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)½
-
verse babymaïs (zie tips)350 g
-
verse ananas in stukken gesneden (2 cm)350 g
-
tomaten in achtsten gesneden3
-
peultjes100 g
-
kokosbloesemsuiker2 - 3 el
-
ciderazijn2 - 3 el
-
maïszetmeel1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
2942 kJ /
700.5 kcal
Vetten
38.6 g
Vezels
13.8 g
Koolhydraten
55.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Noten bolognese
35 min
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Chili non Carne
1 godz.