Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, spray
- 40 g boekweitkorrels
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 5 knoflookteentjes
- 300 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
- 30 g plantaardige melk, naar keuze
- 1 eetlepel tamari saus
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- ½ gele ui
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
- ½ rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
- 350 g verse babymaïs (zie tips)
- 350 g verse ananas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 tomaten, in achtsten gesneden
- 100 g peultjes
- 2 - 3 el kokosbloesemsuiker
- 2 - 3 el ciderazijn
- 1 el maïszetmeel
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1h 20min