
Apparaten en accessoires
Zoetzure tempé
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie spray
-
boekweitkorrels40 g
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
knoflookteentjes5
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)300 g
-
plantaardige melk naar keuze30 g
-
tamari saus1 eetlepel
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden2 cm
-
gele ui½
-
wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)½
-
verse babymaïs (zie tips)350 g
-
verse ananas in stukken gesneden (2 cm)350 g
-
tomaten in achtsten gesneden3
-
peultjes100 g
-
kokosbloesemsuiker2 - 3 el
-
ciderazijn2 - 3 el
-
maïszetmeel1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
700.5 kcal /
2942 kJ
Eiwitten
26.9 g
Vetten
38.6 g
Koolhydraten
55.7 g
Vezels
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan moussaka
1u. 50min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min