Zoetzure tempé

Zoetzure tempé

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

  • extra vergine olijfolie spray
  • boekweitkorrels
    40 g
  • lente-uien in drieën gesneden
    2
  • knoflookteentjes
    5
  • tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
    300 g
  • plantaardige melk naar keuze
    30 g
  • tamari saus
    1 eetlepel
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden
    2 cm
  • gele ui
    ½
  • wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
    1
  • rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
    ½
  • verse babymaïs (zie tips)
    350 g
  • verse ananas in stukken gesneden (2 cm)
    350 g
  • tomaten in achtsten gesneden
    3
  • peultjes
    100 g
  • kokosbloesemsuiker
    2 - 3 el
  • ciderazijn
    2 - 3 el
  • maïszetmeel
    1 el
  • zout naar smaak
  • gemalen zwarte peper naar smaak
  • tamari saus glutenvrij (zie Tips)
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 700.5 kcal / 2942 kJ
Eiwitten 26.9 g
Vetten 38.6 g
Koolhydraten 55.7 g
Vezels 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...