Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, spray
- 40 g boekweitkorrels
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 5 knoflookteentjes
- 300 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
- 30 g plantaardige melk, naar keuze
- 1 eetlepel tamari saus
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- ½ gele ui
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
- ½ rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
- 350 g verse babymaïs (zie tips)
- 350 g verse ananas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 tomaten, in achtsten gesneden
- 100 g peultjes
- 2 - 3 el kokosbloesemsuiker
- 2 - 3 el ciderazijn
- 1 el maïszetmeel
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 Min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 Min
Cholent
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Hornazo
Geen beoordelingen
Stoofgerecht met tofu
30 Min