
Apparaten en accessoires
Zoetzure tempé
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie spray
-
boekweitkorrels40 g
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
knoflookteentjes5
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)300 g
-
plantaardige melk naar keuze30 g
-
tamari saus1 eetlepel
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden2 cm
-
gele ui½
-
wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)½
-
verse babymaïs (zie tips)350 g
-
verse ananas in stukken gesneden (2 cm)350 g
-
tomaten in achtsten gesneden3
-
peultjes100 g
-
kokosbloesemsuiker2 - 3 el
-
ciderazijn2 - 3 el
-
maïszetmeel1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
700.5 kcal /
2942 kJ
Eiwitten
26.9 g
Vetten
38.6 g
Koolhydraten
55.7 g
Vezels
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Indiase groentencurry
50min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Paella met kidneybonen
55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.